Meny

På Fausko er me opptatt av å servere ærleg mat laga frå botnen med gode, lokale råvarer

Me har lang erfaring med å løyse særlege ynskje og matomsyn

Forrettar:

Suppe av årstidas grønt

(jordskokk/potet-purre/gulrot/tomat) servert med cruton og krydderurtar

Fjellørret-tartar

(avocado, mango, chili, ingefær og rå ørret) med rista brød og wasabidressing

Fjellørretsuppe

(gulrot, fennikel, ingefær, chili og kokosmjølk), servert med friske urtar

Hovudrettar:

Langtidssteikt kalv mørbrad eller okse ytrefilet med ovnsteikt rotgrønt

Servert med rotselleripurre, potet, saus og tyttebær

Marienert lammelår

Servert med fløtepotet, onsteikt rotgrønt og myntegele

Langtidssteikt hjort

Servert med ovnsteikt rotgrønt, rødbetepuree, potet, viltsaus og tyttebær

Ovnsteikt reinsdyr

Servert med champignonsaus, ovnsteikt rotgrønt, potet, viltsaus og tyttebær

Gryteretter:

Biff stroganoff

Servert med potetstappe eller ris, tyttebær og salat

Lapskaus

servert med baguett/flatbrød

Viltgryte

Servert med champignon, potetstappe, tyttebær og grønsalat

Dessertar:

Sorbet

Fra sitron, bringebær, mango med bær

Sjokolademousse

Med bær

Panacotta

Laget på rømme med jordbærsaus og bær

Ostefat eller tallerken med lokale ostar

Servert med kjeks/flatbrød

Tradisjonsrettar:

Forrett-tallerken med lokalmat-tapas:

Turka storfekjøt, spekeskinke, røykt ørret i lefse eller rakørret i lefse, lokale ostar, brød / flatbrød

Hovudrett: Småmat

Servert med med flatbrød og lefsekling (lokal festmattradisjon)

Dessert

Multekrem, rummebrød eller goro, kaffi

Send forespørsel

Ta kontakt med oss for eit tilbod til ditt arrangement.

Scroll to Top